Fem ting jeg sikkert stadig kan nå.

For tre år siden skrev jeg en liste over ting, jeg, efter alle eksterne indflydelser at dømme, burde have styr på. Det var selvsagt et meget lille udsnit af en liste, der ikke endnu ikke har givet udtryk for at have en egentlig ende. Det lød sådan her:

Jeg burde helt sikkert:

  • Slæbe Jr. med i skoven eller andet naturtro etablissement hver eneste weekend. Bare gå og gå, have ægte, vel nærmest autentiske, oplevelser, styrke en-til-en-relationen i den livgivende friske luft. Fornyet energi er hvad det giver.
  • Melde mig til en friskfyrsagtig smeltedigel af en sportsgren, hvor man aldrig keder sig, men får variation i hverdagen, når man rækker opad, løfter en til formålet specialdesignet pose, lader som om man slår og får danset en dans. Dem er der mange af, og de giver i hvert fald fornyet energi. Når man er færdig med at kaste op. Opkast er del af processen.
  • Spare op. Det kan lade sig gøre for alle, og man lægger faktisk slet ikke mærke til det, når først man er kommet rigtigt i gang. Penge er rare at have, særligt på dage med regn.
  • Bage mere “velkommen hjem fra skole, jeg har simpelthen savnet dig fra det sekund du gik”-kage. Propfuld af sukker og kærlighed i forklæde. Der kan man også få sig en god snak, af den rigtige slags, med ærlige beretninger fra den dag, som Jr. bare lader som om han ikke gider tale mere om. Spisesituationen er der virkelig gods i.
  • Være mere positiv. Ja-hatten passer alle, kommer i mange modeller og har god komfort. Negativitet er sådan en træls størrelse.

 

Her burde jeg så have en opløftende beretning om de pragtfulde fremskridt, som livet og den medfølgende visdom har hjulpet mig med at opnå. Det er vel sådan det bør gå, ik?

Jeg synes faktisk ikke det er gået vanvittigt meget fremad med de der punkter, men lad os tage dem fra en ende af:

  • Skoven er virkelig langt væk og fuld af nassede ting og væsener. Der er heller ikke wifi, hvilket hurtigt bliver en dealbreaker for det der præ-pubes barn, der vist nok stadig bor inde på den anden side af døren.
  • Har I talt med en crossfitter, eller rettere sportsversionen af en veganer? Nuff said!
  • Jamen, hvad med Netflix og rødvin og spil til PlayStation og garn (ja, det er en ting nu) og…
  • Jeg er bedre til brød, og så når jeg måske ikke så tit at savne ham helt vildt.
  • Der blev sagt nej!

Tre år er heller ikke alverden. Jeg giver det et skud i morgen. Eller mandag.

be an adult1 thought on “Fem ting jeg sikkert stadig kan nå.”

Jeg bliver klogere af kommentarer..


%d bloggers like this: