Advertisements
Uncategorized

Pakkehjælp, please!

Idag er jeg offi­ci­elt gået på ferie. I en stor uges tid, i hvert fald. Vi skal til Sve­ri­ge, hvor det ikke just lader til at vej­ret er vidun­der­ligt i dis­se dage, men hvor der er sø, båd, bade­bro og mas­ser af det der natur. Godt med vin, bøf og kage oveni, og så kan det ikke gå galt.

Det gør det nu alli­ge­vel ret tit, for sagen er den, at jeg ALTID glem­mer noget vig­tigt. Så bør man skri­ve lister, vil­le en klog sige, og det gør jeg skam også, men det er lister­ne selv, der er man­gel­ful­de. Hvis vi skul­le til Paris eller en anden, butiks­mæt­tet stor­by, vil­le det blot være et spørgs­mål om at købe det glem­te i en ruf. Men nu skal vi alt­så til en kom­plet men­ne­ske­for­ladt plet langt ude i sko­ven, og det er LANGT i Sve­ri­ge, hvor det hur­tigt kan bli­ve træls at have glemt noget essentielt.

Sve­ri­ge sid­ste år. Jeg glem­te bue, pil og æble. 

Der­for: hvad skal jeg huske? Hvad er møg­fedt at have med på (regn)ferie? Har I gode tips til pak­ning, som min sløjt udvik­le­de, prak­ti­ske del af hjer­nen ikke vil kun­ne reg­ne ud selv? Antag i den for­bin­del­se, at jeg ikke kan reg­ne noget som helst ud. Jeg und­skyl­der for dagens kna­stør­re ind­s­park. Tak!

Adver­ti­se­ments

15 Comments

 • Ibs

  Mit bed­ste pak­ke­tip; fore­stil dig dagen (alle dage­ne, efter tur) fra ende til anden; jeg tager trus­ser på (læg trus­ser i tasken), jeg tager bh på (læg bh i tasken), jeg tager strøm­per på (læg strøm­per i tasken).…bukser, blu­ser, trø­jer. Vi skal gå tur i sko­ven = gum­mi­støv­ler, van­dre-sko i tasken. Vi skal bade = biki­ni i tasken + to ekstra hånd­klæ­der. Vi skal se tv = læg popcornskå­len i tasken. Og så frem­de­les. Wor­ks like a charm!

 • Maria

  Åh nej. Jeg er også en røv til at pak­ke, og vores plet i Sve­ri­ge er kun 8 km fra super­mar­ked-med-alt. Jeg siger: Pak under­hy­le­re, gum­mi­er og et spil kort. Læg der­til tråd, snor, nål, kniv, søm og ham­mer. Så kan du altid selv sy skrå­streg byg­ge det, du mang­ler. Kæft, jeg er smart. Og rig­tig god tur!

 • Heidi

  Tandbørste,underbukser,tykke sokker,nattøj,plaster,myggebalsam,panodiler,tandpasta,regntøj,gummistøvler,yatzy ‚kortspil,tegnepapir og farver,antihistaminer,tægetang,mobil og oplader,popcorn,lange bukser,langærmede bluser,fleece trøje,håndklæde,viskestykker,karklude,affaldsposer,

 • Nada Louise Cay

  Et par gode lyd­bø­ger, til når de voks­ne får pip og bar­net træn­ger til at kom­me væk fra de voksne;-)
  En por­tion tål­mo­dig­hed og flek­si­bi­li­tet er også altid godt at have med. Tror godt man kan pak­ke den slags.
  Hav en helt vidun­der­lig ferie, og det du har glemt går nok alliwl´!

Skriv endelig en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: