Advertisements
Junior,  Løjerligheder

Sygt barn/Sandheden om Kidd.

Jr. var syg for­le­den. Et par dage med høj feber, mors seng og alt fra Pixar. Der er noget sært betryg­gen­de ved at have sygt barn hjem­me. Lige bort­set fra at det er røv­be­la­sten­de, og man abso­lut intet når eller kan, så er det også dej­lig sim­pelt og nært. Du har feber, vil kun have drik­key­og­hurt og aes det meste af tiden. Tjek. Der kan jeg ikke kva­je mig alt for meget. Det brin­ger min­der fra da han var baby, og bare skul­le hol­des tryg og i live. Ingen mob­ning, ingen bord­ma­ne­rer, ikke så meget pis.

Da han så lå der, kon­stant halvsoven­de og knir­ken­de, mens Monster’s Inc. gled over skær­men for 3. gang, føl­te han af een eller anden grund trang til at syn­ge lidt Kidd. En som­no­lent mum­len: “Har ik’ lavet peng’, jeg har lavet damer, jeg har lavet damer”. Ok.. Jeg har nok set lidt for­kert ud, så han smi­le­de lidt fjo­get og sag­de, at han bare synes det var ret sjovt. Det synes jeg også, men hvad tror du egent­lig det bety­der, spurg­te jeg nys­ger­rigt og en ken­de æng­ste­ligt. Sva­ret lød:

Det bety­der nok, at han er sådan en slags helt vildt klog videnskabsmand.”

Jeg tror han har ret.

Adver­ti­se­ments

3 Comments

Skriv endelig en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: